Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ-ΣΥΡΟ

ΑΠΟ 07/05/23 ΕΩΣ 10/05/23

1η μέρα: Αναχώρηση από το λιμάνι της Μυτιλήνης στις 07:40 με πλοίο της γραμμής για  Σύρο. Άφιξη στις 20:05.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο κι ελεύθερος χρόνος μέσα στα σοκάκια της Ερμούπολη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Πρόγευμα κι ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 11:30 όπου  θ αναχωρήσουμε για το νησί της Μεγαλόχαρης. Άφιξη στις 12:00. Επιβίβαση στο πούλμαν κι άμεση αναχώρηση για την εκκλησία της Παναγίας. Προσκύνημα  στη Μεγαλόχαρη. Ελεύθερος χρόνος στα σοκάκια της Τήνου για φαγητό και  συνεχίζουμε για το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου). Ξενάγηση χώρου κι αμέσως μετά  αναχωρούμε για το παραδοσιακό χωριό Πύργος. Εκεί ξεκίνησε και συνεχίζεται η παράδοση της μαρμαροτεχνίας. Η επιβλητική αρχιτεκτονική του,  η τέχνη του μαρμάρου που κυριαρχεί παντού μαζί με τα γραφικά καλντερίμια του, μας δίνουν την εικόνα ενός καλαίσθητου, καλοφτιαγμένου, παραδοσιακού οικισμού ο οποίος αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών. Επιστροφή στη πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος διανυκτέρευση.

 3η μέρα: Αμέσως μετά το πρωινό, ελεύθερος χρόνος για ένα ακόμη προσκύνημα στην Παναγία και στην αγορά της Τήνου μέχρι το μεσημέρι όπου γύρω στις 15:45 θα πάρουμε το πλοίο για Σύρο.  Άφιξη στις 16:15. Ξενάγηση στη πόλη κι ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 20:00 όπου θα πάρουμε το πλοίο για επιστροφή στην Μυτιλήνη.

4η μέρα:  08:55 Άφιξη στο λιμάνι της Μυτιλήνη;.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

290 ευρώ το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

245 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

225 ευρώ το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο.

Από 5-12 ετών 190 ευρώ το παιδί

0-4 παιδιά δωρεάν χωρίς να δικαιούνται κλίνη και θέση μέσα στο πούλμαν

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μυτιλήνη-Σύρος, Σύρος,-Τήνος, Τήνος-Σύρος, Σύρος-Μυτιλήνη

Μετακίνηση με κλιματιζόμενο πούλμαν.

Διπλωματούχος Ξεναγός.

Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας.

Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο  με πρωινό.

Ασφαλιστική κάλυψη και ΦΠΑ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Extra ποτά

Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους.

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τη διάταξη της εκδρομής για λόγους ανωτέρας βίας, χωρίς να παραλείψει τίποτα από τα αναγραφόμενα στο πρόγραμμα.

Εάν επιθυμείτε καμπίνα πληρώνετε την διαφορά κατόπιν συνεννοήσεως με μας.

elEL